La cuisine creole : a collection of culinary recipes from leading chefs and noted Creole housewives, who have made New Orleans famous for its cuisine / [Lafcadio Hearn]
データ種別 | 図書 |
---|---|
版 | 2nd ed |
出版者 | New Orleans : F. F. Hansell |
出版年 | [c1885] |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 268 p. ; 20 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料番号 | 状 態 | コメント | 予約 |
---|---|---|---|---|---|---|
ピロティ― |
|
P083//タB12//3-6 | 0838215 |
|
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
---|---|
著者標目 | *Hearn, Lafcadio, 1850-1904 |
分 類 | TCLC:596 |
書誌ID | 1000645511 |
NCID | BA08156652 |